O NAMA

Taman ste se navikli na promenu adrese vašeg omiljenog salona, a sada je promenjeno i njegovo ime! Darphin Beaute Salon, od nedavno smešten u lepoj kući iz nasleđa starog Beograda, kakva i priliči ovom prestižnom brendu, sada se zove Metropoliten Beauty Center.
Salon je proširio svoju ponudu sa još dve kozmetičke kuće, tako da imate priliku da probate Dr.Hauschka i Pure Altitude ovlašćene kozmetičke tretmane, koji se prvi put rade u Srbiji. Odatle i promena imena. Ovo neće ugroziti privatnost i udobnost na koju ste već navikli u Darphin salonu, u vašim kozmetičkim navikama i ritualima tretmana i ugođaja. Konsultacije se rade pre svakog tretmana. Terapeut pregleda kožu. Tretman se prilagođava individualnim i trenutnim potrebama kože. Rade se tretmani kozmetičke kuće po Vašem izboru i u dogovoru sa Vašim kozmetičarom.
Uz tretman sledi preporuka preparata za kućnu negu, koje, ukoliko želite, možete kupiti i u salonu.


Ulaskom u Metropoliten centar, ulazite u čaroban svet brezove šume, prirodnih mirisa, tihe muzike, posvećenosti lepoti i finog dodira luksuza kakav i priliči ovakvoj kozmetici i tretmanima.